Rastgele Hikayeler

15 Nisan 2015 Çarşamba

Kızımla Dans Ederken Sarhoş Ettim Siktim

Eşim Nilay ve 17 yaşına yeni giren kızım Ebru ile Antalya’da yaşıyoruz.
Eşim hafta sonu iki günlüğüne Ankara’ya gidecekti, Cumartesi sabah hava alanına götürüp uçakla yolcu ettim.
Eve dönüp biraz televizyon izledim, biraz bilgisayara takıldım, öğlen olmuştu. Kızım Ebru dershanedeydi ve dersi öğleden sonra bitiyordu. Ebru’ya bir sürpriz yapıp dershaneden alayım, yemeği de dışarıda yeriz diyerek dershanesine gittim.
Gittiğimde henüz çıkmamışlar biraz bekledim. Az sonra çıkmaya başladılar, Ebru beni görünce şaşırdı. Anneni Ankara’ya yolcu ettim bizde baba kız eğleniriz dedim. Tamam, nereye gidiyoruz dedi. Öncelikle karnımızı doyurmaya, hadi bakalım dedim.
Çantasını arabaya atıp, büyük bir alışveriş merkezine gittik ve karnımız doyurduk.
Şimdi ne yapıyoruz dedi. Bende biraz alışveriş yapmamız lazım sana şık bir kıyafet düşünüyorum dedim. Kıyafeti duyunca boynuma atladı. Benim kıyafetleri çok sevdiği biliyorsun, tamam o zaman sana bırakıyorum dedi. Sonrada sen nasıl olsa düşünmüşsündür dedi.
Sen bana bırak gerisine karışma hadi gidelim dedim.
Daha sonra gece kıyafetleri ve abiye kıyafetler satan mağazaları dolaşmaya başladık. Her giydiği elbisede iltifatlar yağdırıp güzelliğini övmeyi ihmal etmiyordum. O mağaza senin bu mağaza benim dolaştıktan ve yüzlerce kıyafet denedikten sonra straplez kısacık bir gece elbisesi aldık.
Aldığımız elbise vücudu saran, sırt dekolteli ve oldukça mini bir elbise. Çok sayıda mağaza dolaşıp bir çok seksi kıyafet giyip çıkardı ama üstünde karar kıldığımız bu seksi straplez ona çok yakıştı.
Elbisenin rengi siyah olduğu için Ebru’nun sutyeni elbisede sırıtıyordu. Sana bir takım siyah çamaşır alalım dedim. Evet, beyaz içinde hoş durmadı dedi. Mağazanın iç çamaşırı reyonuna geçip çamaşırlara baktık. Hep iddialı ve seksi modelleri gösterip hangisi diye soruyordum. Hepside birbirinden seksi çamaşırlardan bir tanesini seçip şu olsun dedik.
Ödemeyi yapıp çıktıktan sonra hadi bakalım şimdi de ayakkabıcıya gidiyoruz dedim. Ebru ayakkabıda mı alıcaz dedi. Bu güzel elbisenin altına Converse giymeyi düşünmüyorsun herhalde dedim. Evet, şık bir ayakkabı güzel olur ama biraz yüksek topuklu olsun dedi.
Tamam, istediğin yükseklikte alırız dedim.
Ayakkabı mağazalarının da birçoğunu dolaştık. Platform tabanlı ve yüksek topuklu bir ayakkabıyı seçtik. Elbisenin rengi ile uyum içerisinde ve çok iddialı olacaktı.
Ebru her şeyi bana bırakmış istedikleri fazlasıyla gerçekleşiyordu. Elinden tutup gel bakalım şimdide biraz süslenelim diyerek bijuteri mağazasına götürdüm. Elbisene yakışacak bir şeyler seç dedim. Uzun uzun denemelerden sonra bir kolye, bir çift küpe, iki tanede yüzük aldı.
Saate baktığımda akşam olmuş hava kararmaya başlamıştı. Hadi gidiyoruz dedim. Eve gittiğimizi düşünüyordu. Kuaförün önüne geldik in bakalım dedim. Kuaföre mi gidiyoruz dedi. Evet bu güzel şeyleri giyip bugün biraz eğlen bakalım dedim. Arabada bir kez daha sarılıp inanamıyorum çok güzel olacağım dedi. Sen zaten güzelsin sadece bugün bunu biraz ortaya çıkarıyoruz dedim.
Gittiğimiz Kuaföre eğlence yerine gideceğimizi saçını ve makyajını buna uygun yapmasını söyledim. Parasının yanında bolca bahşiş vermeyi de ihmal etmedim. Ebruya dönüp seni arabada bekliyorum dedim.
Yaklaşık bir saat sonra Ebru geldiğinde gözlerime inanamadım, kuaför aldığı paranın hakkını vermişti. Ebru gözlerinin içi gülerek nasılım dedi. Fıstık gibisin seni yememek için kendimi zor tutuyorum dedim.
Arabaya binip eve geldiğimizde saat ilerlemişti. Alışveriş paketlerini açıp haydi aldıklarımız giy bakalım. Bende üstümü değiştirip geliyorum dedim.
Yatak odasına gidip geceye uygun şık bir şeyler giydim. Salona geçip Eda’yı beklemeye başladım. Biraz sonra kapıdan başını uzatıp hazır mısın dedi. Hazırım deyince içeri girdi. Vücudunu saran mini elbise yüksek topuklu ayakkabılarla daha da minileşmiş bacaklarını güzelliğini ortaya çıkarmıştı. Saçı, makyajı ve takılarıyla karşımda tam bir afet vardı.
Gözlerimi alamıyordum, önümde defilede yürüyen mankenler gibi şov yapıyordu. Ayağa kalktım, bebeğim muhteşem olmuşsun dedim. Gelip bana sarıldı ve hepsini sen seçtin teşekkür ederim babacım dedi. Bende ona sarılıp, yanağına bir öpücük kondurdum ve senin için seçtiklerim bitmedi, gece yeni başlıyor dedim.
Nasıl yani dedi. Hadi soru sormayı bırak da gir koluma bakalım dedim. Öğleden sonra yediğimiz yemekle duruyorduk, akşam olmuş saat 22:00 ye geliyordu.
Canlı müzik yapan bir restauranta gittik. Arabayı park ettim, Ebru koluma girdi, yüksek topuklarla benim boyumu geçmek üzereydi. Sakin ve nezih bir ortamda canlı müzik eşliğinde yemeğimizi yedik. Garson içecek olarak ne alırdınız dediğinde ben Bira istedim, Ebru kola istedi. Ebru kolasını içerken, burada kola içiyorsun ama biraz sonra gittiğimiz yerde sende bira içeceksin dedim. Nereye gidiceğiz hem ben hiç bira içmedim dedi. Eğlenmeye diyerek üstü kapalı cevap verdim.
Yemeğimizi yedikten sonra gece kulüplerinin birinde aldık soluğu. Gecenin ritmi başlamış insanlar eğleniyordu. Ebru’nun elinden tutup dans pistine yürüdüm. Bir süre hoplayıp zıpladıktan sonra yorulunca yerimize oturduk.
Gelen garsona iki bira söyledim. Biralar gelince hadi bak bakalım tadına dedim. Terleyen Ebru buz gibi bira bardağını eline aldı önce minik bir yudum içti ve tahmin ettiğimden daha güzelmiş ben acı zannediyordum dedikten sonra birkaç yudum içti. Dinlenip tekrar kalkıncaya kadar biranın yarısından fazlasını bitirdi.
Pistte bir süre daha eğlendikten sonra hadi gidelim dedim. Hesabı ödeyip çıkarken daha birayı bitirmemiştim dedi. Olsun kalanı da gittiğimiz yerde içersin dedim. Başka yer mi gidiyoruz dedi evet bebeğim daha kurtlarımızı dökemedik değil mi dedim.
İkinci gece kulübüne gittik eğlence tam gaz sürüyordu, hemen bizde katıldık, müziğin coşkusunu doyasıya yaşadık. Yorulunca oturup biraları söyledik. Hem dinlenip hem biralarımızı yudumladık. Biralar bitince, Ebru elimden tutup hadi biraz daha kurt dökelim diyerek beni kaldırdı. Ebru ısınmaya başlamıştı.
Dansın ve müziğin ritmine fazlasıyla ayak uyduruyordu. Kısacık olan elbisesi zaman zaman sıyrılıp iç çamaşırı görünüyordu. Aldırış ettiği yoktu ama ben ara ara düzeltiyordum.
Yorulup tekrar oturduk ve yeni biraları istedik. Biralarımız yarım olmuşken slow dans müziği çalmaya başladı. Pisttekiler sarmaş dolaş dansa başlayınca hadi bizde dans edelim dedim. Ebru tamam deyip elini uzattı. Elinden tutup dansa kaldırdım.
Ebru içkinin etkisiyle her geçen dakika daha hoş oluyor, daha rahat hareket ediyordu. Ebru ellerini boynuma dolarken bende kollarımı beline doladım. Tek vücut olmuştuk, zaten etrafımızdakilerin çoğu da ayakta sevişir haldeydi. Birkaç dakika dans ettikten sonra hadi gidelim bu gecenin kalanını evde devam ederiz dedim.
El ele geldiğimiz gece kulübünden yine el ele sevgililer gibi çıktık. Nasıl eğlendin mi diye sordum. Çok hem de çok eğlendim dedi. Arabaya bindik giderken bir büfenin önünde durup yüksek alkollü kırmızı biralardan aldım.
Arabanın ön koltuğunda oturan ve elbisesi sıyrılmış olan ebru’nun koltuğunu biraz arkaya yatırıp rahatça ayaklarını uzatmasını söyledim. Külotuna kadar bacakları ortaya çıkmıştı. Yolda giderken elimle bacaklarını hafiften okşayarak, çok güzel bacakların var bebeğim dedim. Gülümseyerek öyle mi dedi. Evet, şuna baksana sütün gibiler diyerek tekrar okşadım.
Eve gelmiştik biralarımızı alıp salona geçtik. Kendi bardağıma normal bira koyarken, Ebru’nun bardağına yüksek alkollü biradan doldurdum. Biraları yudumlarken müziği açtım. Oturduğumuz yerde hem dinliyor hem içiyorduk.
Ben ilk birayı içmeden Ebru ikinciye başlamıştı. Hadi sağlığına, hadi güzelliğine diye kadeh kaldırıyordum ama içmiyordum.
Ebru oturduğu koltuğa iyice yayılmış, biraları götürüyordu. Biraz sonra kalkmak için hamle yaparken hemen elinden tutup kaldırdım. Tuvalete gideceğini söyledi ama alkolün etkisiyle dili dolanmaya başlamıştı.
Koluna girip tuvalete kadar götürdüm. O tuvaletteyken ikinci biranın kalanını da bardağına doldurup slov dans müziklerini ayarladım.
Tuvaletten çıkınca hemen koluna girip koltuğuna oturttum. Ebru iyice neşelenmiş kahkahalar atıyordu.
Bardağını verdim ve en kötü günümüz böyle olsun diyerek kadeh kaldırdım. Ebru birayı su gibi içiyordu. Bardağın sonuna doğru dans edelim mi dedim. Gözleri yarı açık olur dedi. Elinden tutarak kaldırdım ama bıraksam düşecekti sanki. Kollarımı beline dolarken, onun kollarını da boynuma doladım.
Yine tek vücut olmuştuk. Bir süre öyle dans ettik. Ama dans değil sanki sevişiyordum. Ebru’nun ayakta duracak hali kalmamıştı. Hadi seni yerine yatırayım diyerek yatak odasına doğru götürdüm. Ayaklarını atmakta zorlanıyor yürüyemiyordu. Sürükleyerek götürüp yatağa yatırdım.
Yarı sızmış haldeki Ebru yatakta tüm seksiliği ile uzanıyordu. Saçlarını okşayıp öperek boynuna indim. Boynundan göğüslerine doğru yalayarak elbisesine geldim. Elbisenin üstünden göğüslerini okşayarak külotuna geldim. Minicik string külotunun üstünden koklayıp öperek bacaklarına doğru indim. İki bacağınıda okşayıp yalayarak ayağına kadar geldim. Ayakkabıları hala ayağında idi ve ona çok yakışmıştı.
Önce elbisesini sıyırıp çıkardım. Böylece iç çamaşırlar ve ayakkabıları ile kalmıştı. Göbek deliğinden başlayarak göğüslerine doğru yalayarak çıkıp sutyen’ini çıkardım. Limon kadar olan göğüslerini yaladıktan sonra göğüs uçlarına ısırıklar attıktan sonra aşağıya doğru yöneldim.
Hiç acelem yoktu, yatağımdaki lolitanın tadını çıkarıyordum. Mağazada gördüğüm o string külot şimdi Ebru’nun üstünde tüm seksiliği ile beni azdırıyordu. Amının dudaklarını anca kapatan bu minicik çamaşırı içindeki amla birlikte koklayıp yavaşça çıkarttım.
Üzerinde sadece ayakkabılar kalmıştı. Bacaklarını okşayarak ayakkabılarını çıkarttım. Ayakuçlarından başlayarak amına kadar öperek geldim. Amına geldiğimde dilimi içine doğru sokup yalamaya ve emmeye başladım. Tazecik amı o kadar tatlıydı ki yalamaya doyamıyordum.
Kendime gelip bir nefes aldıktan sonra bir çırpıda soyundum. Artık bende Ebru gibi çıplaktım. Aletimi yüzünde ve dudaklarında gezdirdikten sonra prezervatif taktım. Bacaklarını aralayıp amının dudaklarına tekrar yumulup yalamaya başladım. Sanki dilimle siker gibi iyice kayganlaştırdım.
Kayganlaşan ve açılan deliğe aletimin kafasını küçük vargellerle yavaş yavaş soktum. Bütün gün beklediğim ve istediğim an gelmişti artık içindeydim. Ritmik hareketlerle boşalma noktasına yaklaşırken dudaklarına yumuldum. İçine girip çıkıyor aynı zamanda dudaklarını emiyordum. Bu anlatılmaz yaşanır zevk havai fişek gibi patlayan menilerimle son buldu.

23 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
      saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

      Sil
    2. teşli BAYANLAR Ben serkan Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms 05354777548 arayın tanisalim
      İç Anadolu Bölgesi

      Sil
    3. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil
    4. Merhaba ben Metehan azgın bayanlar arayın tanışalım sonrası malum yani artık yüzünüz gülsün mutlu olun yalnız gizlilik şartıyla azgın Metehan sizi kalın vede büyük yaragıyla sizi sekse doyursun uzun lafın kısası arayın tanışalım 05358520456

      Sil
    5. SELAM BEN İSKENDER 05374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

      Sil
  2. Mrb emre ben 541 941 60 93 NEVŞEHİR, AKSARAY ve KAYSERİ çevresinden (İÇ ANADOLU BÖLGESİNDEN )
    Yaşım 35 güvenilir temizliğe önem veren bakımlı biriyim
    Boy 183 kilo 80 atletik yapılı ilişkide sevişmeye ve öpüşmeye önem veren biriyim
    Önceliği ön sevişme ve uzun uzun öpüşme olan olgun bakımlı evli, dul, bekar kilolu bayanlar
    GÖRÜŞME ENGELİ OLMAYAN gizlilik içinde görüşebilecek bu esnada birbirimize zarar vermeyeceğimiz DURACAĞI YERİ BİLEN bayanlar
    İLK KEZ YAPACAK ve sadece sevişme ve öpüşme isteyen kızlar
    YALNIZCA BİR KEZ OLSUN DİYEN BAYANLAR
    GÜVEN VE GİZLİLİĞE çok önem veren öncelik telefonda sohbet ve tanışma yani kafaların uyması.
    Kısacası güveli ve temiz arkadaşlık arıyorum asla yapışkan biri değilim ANLAYIŞLI ve KENDİNE GÜVENEN bu esnada TEDBİRLİ ve GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN bayanlar arayın tanışalım
    3'ÜNCÜ ARAYAN ÇİFTLER BELLİ ŞARTLARDA GÖRÜŞÜLÜR
    TEK ERKEKLER LÜTFEN ARAMAYIN
    541 941 60 93

    YanıtlaSil
  3. Slm ist dan her taştan bayanlar arayın
    05368840251

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar güzel bakımlı bayanlar ben Metehan arayın tanısalım 05358520456

      Sil
    2. Selamlar güzel bakımlı bayanlar ben Metehan arayın tanısalım 05358520456

      Sil
    3. Selamlar güzel bakımlı bayanlar ben Metehan arayın tanısalım 05358520456

      Sil
  4. Dikkat ORUSPU FAİSE RUHLU KİZLAR VE KADİNLAR SELAM BENaslen urfa ama su an İST. GOP TAN KENAN TANİSMAK KONUSMAK İSTEYEN CİCİ KİZLA BOSALMAK İSTEYEN HANİMLAR KOCASİNİ ALDATMAK İSTEYEN KADİNLAR JİGALO ARAYAN BAYANLAR KARİSİNA ES KOCA ARAYAN ERKEKLER ARAYİN TANİSALİM GORUSELİM YAS 32BOY 168 KİLO 60 ARAYİN NOT PASİFLER VE GAYLAR ARAMASİN SADECE NE İSTEDİGİNİ BİLEN KİZLAR VE KADİNLAR ARASİN TABİKİDE KARİSİNA KOCA ADAYANLARDA NO.5423676203 SELAN BEN İST. GOP TAN KENAN TANİSMAK KONUSMAK İSTEYEN CİCİ KİZLA BOSALMAK İSTEYEN HANİMLAR KOCASİNİ ALDATMAK İSTEYEN KADİNLAR JİGALO ARAYAN BAYANLAR KARİSİNA ES KOCA ARAYAN ERKEKLER ARAYİN TANİSALİM GORUSELİM YAS 32BOY 168 KİLO 60 ARAYİN NOT PASİFLER VE GAYLAR ARAMASİN SADECE NE İSTEDİGİNİ BİLEN KİZLAR VE KADİNLAR ARASİN TABİKİDE KARİSİNA KOCA ADAYANLARDA NO.5423676203

    YanıtlaSil
  5. SELAM CİCİ KİZLAR OLGUN BAYANLAR KARİSİNA KOCA ARAYANLAR ARAYİN TANİSALİM KONUSALİM KİZLAR MESAJ ATİN TOPLAR GAYLAR PASİFLER SAKİN ARAMAYİN BEN KENAN İST MECİDİYE KOY YAS 33 BOY 170 KİLO 60........TELLLLL 0542 3676203 ARAYİN KİZLAR GORUNTULU SEX YAPİLİR 5423676203

    YanıtlaSil
  6. selam bayanlar biliyorum ki herkes hayatında bir erkekle bir şeyler paylaşıp onunla sexin doruğuna çıkmak ister; ama siz bunu eşinizle yapımıyorsunuz veya hiç yaşamamışsınız size bu konuda garanti verebilirim benimle yaşadıklarınız hiçbir yerde yaşamamışsınız bundan emin olabilirsiniz yalnız bu konuda ciddiyseniz ve mutlu bir birliktelik yaşamak isterseniz arayın beni birlikte bu mutluluğu tadalım ben yusuf aramanızı bekliyorum 05535367298

    YanıtlaSil
  7. selam bayanlar biliyorum ki herkes hayatında bir erkekle bir şeyler paylaşıp onunla sexin doruğuna çıkmak ister; ama siz bunu eşinizle yapımıyorsunuz veya hiç yaşamamışsınız size bu konuda garanti verebilirim benimle yaşadıklarınız hiçbir yerde yaşamamışsınız bundan emin olabilirsiniz yalnız bu konuda ciddiyseniz ve mutlu bir birliktelik yaşamak isterseniz arayın beni birlikte bu mutluluğu tadalım ben yusuf aramanızı bekliyorum 05535367298

    YanıtlaSil
  8. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, Ateşli ve Azgın Bayanlar Adana ve yakın çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven çerçevesinde bir ilişki arayan Sexs’te Sınır Tanımayan ve ne istediğini bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorum..
    0545 – 352 – 25 – 52 Özele Açık ! ” Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp Line Tango Wiber Var!

    Merhaba, Evli Çiftler Eşinin Mutluluğundan Mutlu Olan, Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. (Fotoğraf ispatlı) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın ' 0545 - 352 – 25 – 52 '' Özele Açık ! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    YanıtlaSil
  10. selam ben kenan İst den karisina koca arayanlar sikismek sevişmek isteyen cici yramaz kizlar olgun dul hanimlar arayin mesaj atin tanisalim sikiselim 5423676203 nottt lütfen gay ve pasifler aramasin arti ciddi olan hanimlar realde görüşe biliriz hadi ne bekliyorsunuz arayinnn sikiselim 05423676203 ;)

    YanıtlaSil
  11. ANKARADA KENDİ YERİNİZDE CIFLERE BAYANLARA SINIRSIZ MASAJ HİZMETİ ARAMADAN ONCE KENDINIZI TANITICI MESAJ BEN POYRAZ TOLGA WAHATSAP VIBER VAR UCRETLI 150 TL WAHATSAP 05373215942

    YanıtlaSil
  12. ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar hadi bekliyorum Ankara harici aramayın watsap viber var 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  13. POYRAZ TOLGA ANKARA SEKS SEKS
    MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 19 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM HAMİLE KALMAK ISTEYEN BAYANLAR kendi evinde masaj yaptırmak isteyen bayanlar evli ciftler evli bayanlar dul bayanlar yaş sınırım yoktur ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR 05373215942 05373215942 05373215942 

    YanıtlaSil
  14. Antep ten bayanlar varsa arayın zevkine yaş farkı yok azdım.
    05414618129

    YanıtlaSil